DET DREIER SEG IKKE OM OSS… ALT DREIER SEG OM DEG

bilde omossGjentatte uavhengige undersøkelser viser at bedriftsrestauranten/kantinen har en meget sentral rolle knyttet til trivsel på arbeidsplassen for de ansatte. I de senere årene har måltidsløsningene som tilbys arbeidstagere blitt viktigere og viktigere for både ledelse og ansatte i norske bedrifter.

Moderne måltidsløsninger er ikke lenger bare lunsj. Moderne mennesker forventer et variert tilbud av mat og drikke gjennom hele arbeidsdagen, som også gjenspeiler dagsrytme og anledning.

bRest har omfattende akkumulert kunnskap og erfaring på dette. Alle sentrale ansatte er profesjonelle fagfolk som ønsker å jobbe for en mindre og personlig bedrift, og vi har som målsetting å avindustrialisere bransjen, og ta faget og håndverket tilbake. Daglig leder Ivar Villa har, utover å ha vært adm.dir i flere store service- og hotellselskaper i Norge, selv en sterk faglig forankring med to fagbrev innen bransjen og bl.a. arbeidserfaring som kjøkkensjef og restaurantleder. Matfaglig leder Henning Stordal innehar kokkefagbrev og Mesterbrev i kokkefag, og har ledet sentrale servicebedrifter og vært «matambassadør» i inn- og utland i en årrekke. Henning er tidligere kåret til «Årets kjøkkensjef» og nylig vinner av Matomsorgsprisen. Executive kjøkkensjef og produktsjef Morten Jørgensen har også en sterk faglig forankring i tillegg til en omfattende driftskompetanse på drift av kvalitetskantiner. I vårt team har vi tidligere kjøkkensjefer hos velrennomerte restauranter i Norge og dyktige fagfolk med Mesterbrev i kokkefag.

bRest eies av de sentrale ansatte i bedriften. Langsiktighet og stabilitet, engasjement og nærhet sikres gjennom privat og aktivt eierskap.

Å skape gode måltidsløsninger og fornøyde bedriftskunder dreier seg hovedsakelig om å forstå og tilpasse tjenestene og leveransene til de ulike bedrifters behov. Ingen bedrift er lik, og vi tror ikke det er mulig å standardisere samme tilbud til alle kunder.

Med vår akkumulerte erfaring kan vi tilby viktige rådgivning- og prosjekteringstjenester for bedrifter som vurderer nybygg, ombygg eller endringer av sine måltidsløsninger.

Vi er de ærlige fagfolkene du kan stole på.

For å gi deg den beste opplevelsen på nettsidene våre, benytter vi informasjonskapsler.