VI SNUR PYRAMIDEN PÅ HODET FOR Å GI MAKSIMAL STØTTE TIL VÅRE DRIFTSSTEDER

Bedriftsrestauranten og kantinen blir like god som de ansatte som jobber der. Gode ansatte skaper gode kantiner. Derfor har vi som målsetting å ha de beste og mest motiverte medarbeiderne i bransjen.

Vi mener at det som skiller oss fra våre konkurrenter er våre ansatte, og måten vi rekrutterer, behandler og motiverer de på.

Våre ansatte er gode fagfolk som ønsker å bidra til å gjøre en forskjell. De arbeider for et personlig selskap som vil avindustrialisere bransjen og ta faget og håndverket tilbake.

 

glass

Vi bruker utelukkende fagfolk i alle sentrale stillinger.

Hele vår infrastruktur og ressurser er fokusert på ett mål – å kontinuerlig opprettholde kvaliteten på våre driftssteder. Gjennom vår «franchise light» modell, har vi har snudd pyramiden på hodet og fokuserer på å gi maksimal støtte til våre driftssteder.

«FRANCHISE LIGHT" - DET BESTE AV BEGGE VERDENER:

Kantineleder og de lokale medarbeidere:  Stor matfaglig kompetanse. Større eierskap, engasjement og motivasjon for «sin» kunde. Ansvar for kvalitet, menyer/mattilbud og økonomi. Overskuddsdeling/bonusmodeller og incentiver.

bRest AS:  Kontraktspartner, arbeidsgiver og «coach». Sørger for stordriftsfordeler, innkjøpsavtaler, manualer, bevillinger, HACCP/IK-mat, utvikling og støtte til kantineleder, adm.systemer, HMS, budsjettoppfølging og økonomisk evaluering

Vi er et komplett team av profesjonelle ledere med ulike kompetanse innen drift, måltidsløsninger, salg, økonomi, HR og CSR.

Du får en bedre leveranse til samme pris ved å benytte oss.

UtskriftE-post

For å gi deg den beste opplevelsen på nettsidene våre, benytter vi informasjonskapsler.